برنامه ریزی برای تیزهوشان نهم

برنامه ریزی برای تیزهوشان نهم ، راه های قبولی در آزمون وروردی تیزهوشان پایه نهم چیست ؟
دربرنامه ریزی برای تیزهوشان نهم، تکنیک های کاربردی تست زنی برای قبولی در آزمون تیزهوشان چه مواردی است ؟
در برنامه ریزی تیزهوشان نهم، جدول برنامه ریزی مطالعاتی پایه نهم را چگونه باید نوشت ؟

دربرنامه ریزی برای تیزهوشان نهم، مدیریت زمان در امتحان چگونه است؟

دربرنامه ریزی برای تیزهوشان نهم، نحوه اولویت بندی سوالات آزمون تیزهوشان چگونه است؟

در برنامه ریزی برای تیزهوشان نهم، تاثیر خانواده در قبولی دانش آموزان در آزمون تیزهوشان چیست؟

برنامه ریزی تیزهوشان نهم

سوالی که همه داوطلبان و والدین دانش آموزان پایه نهم با آن مواجه هستند این است که برنامه ریزی مناسب برای قبولی در تیزهوشان نهم باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟

در این مقاله تصمیم داریم به تمام سوالات شما در ارتباط با برنامه ریزی برای قبولی در تیزهوشان نهم پاسخ دهیم.

راه های قبولی آزمون تیزهوشان

همانطور که میدانید نحوه یادگیری دروس مفهومی با دروس حفظی کاملا متفاوت می باشد. به همین منظور در این قسمت راهکار های مناسبی جهت مطالعه ی دروس مفهومی برای شما عنوان می کنیم.

با توجه به اینکه ریاضی یکی از مهم ترین درس های مفهومی در هر مقطع تحصیلی به شمار می رود، لذا نحوه ی مطالعه ی آن نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است. درک کردن دروس مفهومی نیازمند دقت و تمرکز بالایی می باشد.

به همین منظور پیشنهاد می شود که برای درک درسی مثل ریاضی 2 اصل مهم را هنگام مطالعه در نظر بگیرید.
یادگیری درس ریاضی در 2 مرحله انجام می گیرد .

یادگیری اولیه که باید در کلاس با دقت و تمرکز بالا حین تدریس معلم صورت بگیرد و پس از یادگیری اولیه دانش آموز باید یادگیری تکمیلی را در منزل با استفاده از کتابهای کمک آموزشی معتبر و هدفمند و حل تمرینات آنها انجام دهید.

با در نظر گرفتن این اصول حین مطالعه، خود را برای شرکت در آزمون آماده کنید.

هدفمندبودن برنامه ریزی

جهت برنامه ریزی برای تیزهوشان نهم و درس خواندن، هدف داشته باشید. مشخص کردن هدف در پیشرفت تحصیلی یا بالا بردن معدل کمک ‌می‌کند تا انگیزه‌ی کافی برای درس خواندن داشته باشید.

روش برنامه ریزی برای تیزهوشان نهم می تواند به این صورت باشد:

هر روز قبل از شروع مطالعه سعی کنید ساعات مشخصی را برای درس خواندن برنامه‌ریزی کنید. اگر بدون در نظر گرفتن مدت‌زمان، به مطالعه بپردازید، توانایی‌های یادگیری به تدریج کم و کم‌تر می‌شود.

برای این کار می توانید جدول برنامه‌ریزی ساعتی را قبل از شروع به مطالعه، بنویسید که هر کدام از درس‌ها را در چه ساعتی‌هایی می‌خوانید. مثلاً بنویسید: « از ساعت 3 تا 4علوم می‌خوانم.»

درس‌های هر روز مدرسه را همان روز به مدت 1 تا 2 ساعت مرور کنید و سپس طبق برنامه‌ی ‌مدرسه برای درس‌های فردا برنامه‌ریزی کنید.

یادتان باشد اگر صبح در مدرسه 3 تا درس داشتید، 3 زنگ اول بعدازظهر در منزل را به تکرار و تمرین همان درس‌ها بپردازید و سپس به تعداد درس‌هایی که فردا دارید زنگ اختصاص بدهید.

برای درس‌های مفهومی بین 1 تا 2 ساعت و برای درس‌های حفظی نیم‌ساعت تا یک ساعت وقت در نظر بگیرید.

قبل از این‌که سراغ درس بعدی بروید یک زنگ تفریح داشته باشید تا با انرژی بیش‌تری به کارتان ادامه دهید.

کارتان را پایان هر روز ارزیابی کرده و به خودتان امتیاز (عالی، خیلی خوب، خوب، متوسط، نیاز به تلاش بیش‌تر) بدهید.

تاثیر خانواده در قبولی آزمون تیزهوشان 

نکات مهمی که والدین باید در پروسه  تیزهوشان نهم در نظر بگیرند ،ایجاد محیطی آرام و به دور از هیاهو و استرس، رسیدگی به تغذیه ی دانش آموز واجازه ی معاشرت به فرزند برای رفت و آمد با همسالان خود جهت تبادل اطلاعات(به صورت محدود) می باشد.

همچنین مشاوره با کارشناسان خبره و شرکت در کلاسهای آمادگی آزمون تیزهوشان جهت ارتقا علمی دانش آموز و مطلع شدن از مسائل آموزشی فرزند و تشویق دانش آموز از جمله ی موارد جهت بالا بردن روحیه و افزایش اعتماد به نفس دانش آموز برای حضور و موفقیت در آزمون  ورودی دهم تیزهوشان می باشد.

جهت ارتباط با مشاورین موسسه آموزشی صد شو و رزرو کلاسهای تخصصی آزمون ورودی تیزهوشان  با شماره ۸۸۲۸۸۰۵۷-۰۲۱ تماس حاصل نمایید.